Jaipur'da öğrenci intihar ederek öldü: Polis

Nesrin

New member
20 Ocak 2025 11:19 IST

Cesedi akşam 22.00 sıralarında kampüste bazı öğrenciler tarafından bulundu ve yetkililere ve polise haber verildi.

Polis, 20 yaşındaki bir öğrencinin Pazar günü yurt binasında intihar ederek öldüğünü söyledi.

Polis ilk bakışta olayın bir intihar olayı gibi göründüğünü söyledi. (Temsilci dosya fotoğrafı)

“Racastan'daki Pali'den gelen genç, geçen yıl Malviya Ulusal Teknoloji Enstitüsü'ne (MNIT) kabul edildi ve B.Tech mimarlık birinci sınıf öğrencisiydi. Pazar akşamı pansiyon binasının altıncı katından atladı,” dedi Malviya Nagar istasyon binası memuru Sangram Singh Rajput.

Cesedi akşam 22.00 sıralarında kampüste bazı öğrenciler tarafından bulundu ve yetkililere ve polise haber verildi. Cenazeyi otopsiye gönderdik” dedi.

Ayrıca şunu okuyun: Kocası parasıyla kaçtıktan sonra kadın Odisha'daki polis karakolunda fenil tüketti

SHO'ya göre “ilk bakışta bu bir intihar olayıdır.” Ancak gerçek ancak otopsi raporu geldikten sonra netleşecek. Son birkaç gündür kızın davranışlarında bir değişiklik olup olmadığını kontrol ediyoruz. Ayrıca pansiyonların CCTV görüntülerini de kontrol edip arkadaşlarıyla da röportaj yapıyoruz. Ayrıca üniversitedeki performansının son günlerde kötüleşip kötüleşmediğini de araştıracağız.”

Polis, her ikisi de Pali'de öğretmen olan öğrencinin ebeveynlerinin bilgilendirildiğini ve Pazartesi günü Jaipur'a geleceklerini söyledi.

Desteğe ihtiyacınız varsa veya ihtiyacı olan birini tanıyorsanız lütfen en yakınınızdaki ruh sağlığı uzmanıyla iletişime geçin.

Yardım Hatları: Aasra: 022 2754 6669;

Sneha Hindistan Vakfı: +914424640050 ve Sanjivini: 011-24311918,

Roshni Vakfı (Secunderabad) İletişim Numaraları: 040-66202001, 040-66202000,

BİR HAYAT: İrtibat numarası: 78930 78930, SEVA: İrtibat numarası: 09441778290

Önerilen konular

Duru

New member

Cesedi akşam 22.00 sıralarında kampüste bazı öğrenciler tarafından bulundu ve yetkililere ve polise haber verildi

Polis, 20
Merhaba dostlarım

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Nesrin

Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Tezer

Global Mod
Global Mod

Cesedi akşam 22.00 sıralarında kampüste bazı öğrenciler tarafından bulundu ve yetkililere ve polise haber verildi

Polis, 20
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Nesrin

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Nesrin

Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Duru' Alıntı:
Merhaba dostlarım Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Nesrin Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm
Belki haklısın @Duru, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman

Asli

Global Mod
Global Mod

Polis, 20
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Tezer' Alıntı:
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Nesrin İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Nesrin Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir
Katılmak zorundayım diyemem @Tezer, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Sude

New member

Polis, 20
Merhaba

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Nesrin

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Duru' Alıntı:
Merhaba dostlarım Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Nesrin Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm
Bu tip konularda veri çok şey söylüyor @Duru, özellikle yeni çalışmalar

Ruzgar

Global Mod
Global Mod

Polis, 20
Merhaba bilgili dostlar

@Nesrin, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Duru' Alıntı:
Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @Duru

Sarp

New member

Polis, 20
Herkese iyi akşamlar

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Nesrin

Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Duru' Alıntı:
Yine de görüşünü paylaştığın için teşekkürler @Duru, tartışmaya değer

Savgat

Global Mod
Global Mod

Polis, 20
Selam yorum yapanlara

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Nesrin

İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Farklı yorumları da işin içine katınca bir nevi vardığım yer burası

Sude' Alıntı:
Merhaba Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Nesrin Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Biraz
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Sude, özellikle pratik tarafı çok farklı

Ruzgar' Alıntı:
Merhaba bilgili dostlar @Nesrin, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın Biraz daha sakin bakınca
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Ruzgar

Sarp' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Nesrin Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi Yine de görüşünü paylaştığın
Bunun böyle olmasının sebebi tamamen şartlarla ilgili olabilir @Sarp