Rajasthan'ın Balotra'sında kadın çıplak olarak geçit töreni yaptı; 8 kişi tutuklandı

Nesrin

New member
Polis, 32 yaşındaki evli bir kadının Cuma günü Rajasthan'ın Balotra bölgesindeki Samdari köyünde, onu evlilik dışı ilişki yaşamakla suçlayan yaklaşık 10 kişi tarafından çıplak olarak gezdirildiğini söyledi.


Polis, Cumartesi günü sosyal medya platformlarında olayla ilgili bir Habernun ortaya çıkmasının ardından suo moto harekete geçtiklerini söyledi. (Temsili görsel)

Polis, olayla ilgili bir Habernun sosyal medyada yayınlanmasının ardından mağdurun yaptığı şikayet üzerine Cumartesi günü ikisi kadın olmak üzere sekiz kişiyi tutukladı.

Yalnızca HT uygulamasında Hindistan'daki genel seçimlerin hikayesine özel erişim elde edin. Şimdi İndirin!

Polise göre, “Kadın, Cuma günü bir yerde yürürken sokakta aniden tüm komşularının saldırısına uğradı. Daha sonra ona saldırdılar ve onu köyün etrafında çıplak bir şekilde gezdirdiler” dedi polis komiseri Kundan Kawaria.

Sosyal medyada olayla ilgili olduğu iddia edilen bir Haberda, 3-4 kişilik bir grubun onu sokakta çıplak bir şekilde sürüklediği, bir diğerinin ise saçını çekip ona hakaret ettiği görülüyor.

Sanıklardan biri, kadının babasını arayıp köydeki başka bir evli adamla olan evlilik dışı ilişkisini ona anlatacağını söyledi.

“Olaya Haberda görülmeyen bazı kişiler de karıştı. Ayrıca Haberyu kaydeden kişinin kimliğini de tespit etmeye çalışıyoruz” dedi Kawaria.

Cumartesi günü Habernun sosyal medya platformlarında yayınlanmasının ardından polis suo moto harekete geçti. SP, “Hemen kadına yaklaştık ve resmi bir İlk Bilgi Raporu (FIR) hazırladık, ardından sekiz kişiyi tutukladık” dedi.

323 (kendi isteğiyle acıya sebep olma), 509 (bir kadının iffetine hakaret), 498 (evli bir kadını cezbetme veya kaçırma) ve 354 A (bir erkeğin hoş karşılanmayan ve açık cinsel davranışta bulunması nedeniyle cezalandırılması) maddeleri kapsamında bir dava açıldı. gönderilen). ve Hindistan Ceza Kanunu'nun (IPC) 354B (bir kadına soyunmak veya onu çıplak olmaya zorlamak amacıyla saldırı veya suç teşkil eden güç kullanımı), 342 (haksız hapsetme), 294 (müstehcen şarkı veya sözler söylemek veya söylemek), BT Yasasının ilgili bölümlerinin yanı sıra.

Polis, konunun ciddiyetini göz önünde bulundurarak Siwana Polis Komiser Yardımcısı (DSP) Neeraj Sharma'nın gözetiminde bir Özel Soruşturma Ekibi (SIT) de kurdu.

“Kadın aynı zamanda psikolojik bakım da görüyor. Sanıklara saldırının nedenini sorguluyoruz. Daha fazla soruşturma sürüyor” dedi SP.