Göbek Eritme Hareketleri

burcu

Member
Yaz mevsimine kısa sürek alması ile göbek çevresinde bulunan yağlar canınızı sıkabilir. Bikini giymenize engel olduğu gibi dümdüz ve sıkı görünüm kazanmasına adına çeşitli hareketler yapabilirsiniz. Resimli olarak hareketlerin nasıl yapılacağı konusunda öğrenim sağlayabilirsiniz. Hareketleri yapmadan önce dikkatli olunması gerekmektedir.
Kadınların çok hassas olduğu konulardan olup biraz fazlalığınız varsa onları vermek için hazırlık yapabilirsiniz. Göbek çevresinde biriken yağlardan kurtulmak için sizin çabalarınız oldukça önemlidir. Düzenli egzersizlerin yapılması kendinizi rahat hissetmenizi sağlayacaktır. Sıkı bir diyete girmekte sizi kurtarmayabilir. Kısa zamanda yağlarınızı eritmek için hareketleri düzenli şekilde yapmanız gerekmektedir.
Çapraz mekik hareketi
Sırt üstü yere yatınız, sol ve sağ elimizi şakaklarımıza getiriyoruz. 90 derecelik açı ile dizimizi kaldırarak çapraz şekilde dizimize değdirmeye çalışıyoruz. Hareketler sayesinde karın kısmı sertleşerek nefes alıp vermemizi düzenleştiriyor.

Şınav çekme hareketi
Şınav pozisyonu alarak kendimizi hiç bozmadan hareketimizi yapıyoruz. 20 saniye boyunca durarak 3 defa tekrarlanmalıdır. Kalça ve karın kısımları düz olmalıdır.

Plank hareketi
Yüz üstü durarak şınav pozisyonuna geçiyoruz. Dirseklerimiz ile ellerimizi yere değdirerek şeklimizi bozmadan karın ve kalça kısımları sert şekilde kalıyor.

Sırtüstü yere yatma hareketi
Sırtüstü yere uzanarak avuçlarımız kalçalarımızın hizasında yere doğru bakmalıdır. Ayaklarımızı birleştirerek 45 dereceye havaya kaldırıp 15 saniye bekletiyoruz. 3 tekrar.

Mekik hareketi
Sırtüstü yatarak dizlerimizi büküyoruz. Karnınızı sıkarak bel kısmının boşlukta olmadığına dikkat edin. Eller şakakta olup nefes alarak kendimizi dizlerimize doğru çekiyoruz.