Rajasthan: Jalore Ayurveda Hastanesi'nde Ateşte Doktor Kohlt

Nesrin

New member
03. Şubat 2025 02:34

Polise göre, yangın bir sigara tarafından tetiklenmiş gibi görünüyordu ve o kadar çabuk yayıldı ki doktor zamanında kaçamadı.

Rajasthan'daki bir Ayurveda hastanesinde bir doktor, Pazar akşamı hastane kampüsündeki evinde yangında yakıldıktan sonra canlı yakıldıktan sonra trajik bir ölüm yaşadı.

Yerliler Pazartesi sabahı evden duman gördükten sonra polisi uyardı. (AFP dosya fotoğrafı)

Dr. Jaipur'da yaşayan Murarilal Meena (45), Jalore'deki Bishangarh'daki Ummedabad Ayurveda Hastanesi'nin arkasındaki odasında uyudu. Polise göre, yangın bir sigara tarafından tetiklenmiş gibi görünüyordu ve o kadar çabuk yayıldı ki doktor zamanında kaçamadı. Ancak, olayın kesin zamanı belirsizliğini koruyor.

Yerliler Pazartesi sabahı evden duman gördükten sonra polisi uyardı.

Bisangarh İstasyonu Evi (SHO) memuru Nimbaram, Meena'nın ailesiyle birlikte hastane tesisindeki bir odada yaşadığını söyledi. Ancak, ailesi iki ay önce iki ay önce Jaipurlar Kartarpura'ya gitti ve olay sırasında yalnızdı.

Ayakkabı, Meena'nın diz ve vücut ağrısından muzdarip olduğunu göstermeye devam etti, bu da hareketi onun için zorlaştırdı. Fiziksel durumu nedeniyle, zamanında kalkamadı ve aleve yakalandı.

Özellikle, olayın meydana geldiği ev, geçen yıl bir güç bağlantısı olmadan oldu.

Ruzgar

Global Mod
Global Mod

Polise göre, yangın bir sigara tarafından tetiklenmiş gibi görünüyordu ve o kadar çabuk yayıldı ki doktor zamanında kaçamadı
Merhaba ilham peşinde koşanlar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Nesrin

Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Tezer' Alıntı:
Merhaba soru sahipleri @Nesrin anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım
Burada farklı düşünmek zorundayım @Tezer, çünkü kendi deneyimlerimde böyle olmadı

Duru

New member

Polise göre, yangın bir sigara tarafından tetiklenmiş gibi görünüyordu ve o kadar çabuk yayıldı ki doktor zamanında kaçamadı
Merhaba buradan geçen herkese

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Nesrin

Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Ruzgar' Alıntı:
Merhaba ilham peşinde koşanlar Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Nesrin Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik Burada farklı düşünmek zorundayım @Tezer, çünkü
Aslında seni anlıyorum @Ruzgar ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı

Asli

Global Mod
Global Mod

Merhaba ustalar

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Nesrin

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Duru' Alıntı:
Merhaba buradan geçen herkese Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Nesrin Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum Aslında seni anlıyorum @Ruzgar ama bunu her durumda
Burada sana %100 katılamam @Duru, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Sude

New member

Selam üstatlar

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Ruzgar' Alıntı:
Merhaba ilham peşinde koşanlar Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Nesrin Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik Burada farklı düşünmek zorundayım @Tezer, çünkü
Bence bu işin sosyolojik tarafı da önemli @Ruzgar, göz ardı edilmemeli

Savgat

Global Mod
Global Mod

Selam fikir üreticileri

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Nesrin

Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Tezer' Alıntı:
Merhaba soru sahipleri @Nesrin anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım
Açıklaman kısa ama net olmuş @Tezer, tam yerinde

Sarp

New member

Merhaba sohbete dahil olanlara

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Nesrin

Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Savgat' Alıntı:
Selam fikir üreticileri Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Nesrin Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki Açıklaman kısa ama net olmuş @Tezer, tam yerinde
Ben biraz temkinliyim @Savgat, ama söylediğin mantıklı geliyor